Nikolić: Jedino što trenutno djeluje kao brodolom su pregovori koje Abazović vodi o manjinskoj Vladi

Aktuelni mandatar Dritan Abazović, saopštio je danas kako je DPS doživio brodolom na izborima u Ulcinju i Beranama. Ova izjava posebno je interesantna zbog količine neistine koju sadrži u sebi, što i za Abazovićeve standarde – od kog smo navikli da široko tumači pojam istine, predstavlja poseban nivo koji do sada nijesmo sretali.

Gospodine Abazoviću, da vam pojednostavim: na izbore u Beranama nijeste izašli jer nijeste mogli da skupite potpise kako biste uopšte na njima nastupili. To je vaš odnos prema odbrani građanske i evropske politike u najtežim sredinama u Crnoj Gori. Što se tiče Ulcinja – poslije nezapamćene zloupotrebe državnih resursa i policijske represije koju ste sproveli na dan izbora, vaša partija, u vašem rodnom gradu ostala je na tačno pet odbornika. Iako se ubiste da nekako, raznim formalnim i neformalnim pritiscima, dobijete više nego što zaslužujete.  I na kraju, na prethodnim izborima DPS je ostvario rezultat od 15 mandata a vi 5, pa nam nije jasno, ukoliko je DPS doživio krah, kako onda nazivate rezultat sopstvene partije?

Biće gospodine Abazoviću da je ipak riječ o nečem drugom. Naime, jedino što trenutno liči na brodolom i krah su pregovori koje vi vodite o formiranju manjinske vlade.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član