Nikolić: Ivanoviću, do Vas je

U novom izlivu dosade, persona koja odavno nema šta da kaže, čuveni “novinar”,  Željko Ivanović, koji je za kratko vrijeme prešao put od podrške Demokratskoj partiji socijalista do njenog iracionalnog oponenta, pokušava valjda da stane na stranu ljudi koji su suočeni sa egzistencijalnim i problemima sa poslodavcima, dovodeći to u vezu sa državljanstvom i ko zna čim sve ne. Naravno, kako se frustracija autora povećava, tako i njegovi nastupi bivaju sve agresivniji – pa ovog puta sasvim otvoreno upućuje i psovke, naravno, kako to svaki duboko pogubljen čovjek radi – crnogorskom pasošu i crnogorskom državljanstvu.

Pritom, golim je okom vidljivo da je u pitanju, u najmanju ruku, diskutabilan navod, da ne kažemo – izmišljotina. Ali, u sadejstvu čuvenih glasila “slobode” kakva su režimski mediji “In4s” i “Vijesti” – neformalne PR službe pogubljene Vlade Zdravka Krivokapića – izmišljotine odavno pokušavaju biti predstavljene kao istine. Tako je i sa lažnim profilima, lansiranim iz velikosrpske udbaške kuhinje, sa namjerom da okupljanja slobodnih građana Crne Gore, koji su gaženi, pritvarani i kojima je prijećeno, budu diskreditovana. To se, ipak, nije dogodilo – slobodni građani su istjerali svoje, a pogubljena Vlada još jednom je poražena, a tako posredno i Ivanović.

S obzirom da autor nije vrijedan dublje analize njegovih napada skribomanije, poručićemo mu da najprije krene od sebe – medijskog tajkuna, zavidnog imovinskog stanja. Neka uplati dugovanja po osnovu osiguranja i ostalih dažbina svima koji su u “Vijestima” ostavili dobar dio života, a koje je svojevremeno ostavio na ulici, bez posla. A takvih nije mali broj. Oni i danas najbolje govore o Ivanovićevoj ljudskosti.

Tek pošto to učini, možemo dalje – i o nekretninama i o novcu, ali i o ostalim dugovanjima. Ivanoviću, Vi ponajmanje imate pravo da morališete. Znamo da ste suočeni sa konstantnim rastrojstvom povodom lakrdijaškog rada aktuelne Vlade, u čijem ste sastavljanju učestvovali – ali, ne vrijeđajte. Nijesu vam ni Crnogorci, ni pasoš koji i sami imate, ni državljanstvo kojeg se ipak nećete odreći, krivi što vas nerealne političke ambicije, koje baš zato što su bile nerealne, nijesu ni ispunjene, dovode često do stanja očaja. Vaši nedostaci i mane, ipak, nijesu ni do države ni do političkih partija. Sve je to samo do Vas.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član