Nikolić: Intervju Bogdanovića pokazao svu promašenost politike Demokrata, zaboravio da su već glasali za inicijative DPS-a i srušili Abazovićevu Vladu

Intervju generalnog sekretara Demokrata Borisa Bogdanovića, nakon tromjesečnog tihovanja uzrokovanog šokom usljed katastrofalnih izbornih rezultata na lokalnim izborima 23. oktobra, pokazao je svu promašenost politike ove partije koja rapidno gubi rejting i ostaje bez bilo kakve političke perspektive.

Stranka koja je nekada pretendovala da bude ozbiljna, građanska i evropska pretvorila se u satelit proruskog Demokratskog fronta koja je prinuđena da javno i ponizno moli za koalicije ne bi li nekako preživljavala na političkoj sceni Crne Gore.

Jeftine i politikantske poruke, lišene bilo kakve ozbiljne političke sadržine, programa i ideologije te opravdavanje pomahnitalog fašizma DF-a istrajavanjem na promašenoj politici anti-DPS platforme samo potvrđuju da Demokrate idu utabanim stazama SNP-a. Časno i temeljno, što bi rekao njihov bivši partijski drug Vladimir Joković.

A o kakvoj temeljnosti i principijelnosti se radi najbolje svjedoči činjenica da su Demokrate, upravo sa Demokratskom partijom socijalista i na inicijativu naše partije glasale za rušenje vlada Dritana Abazovića koji je od lažljivog Iznoguda za njih ponovo postao poželjan i prihvatljiv politički partner.

I na kraju, gospodine Bogdanoviću, drago nam je da ste nakon pomirenja sa Abazovićem očito i revitalizovali odnos i sa medijskim koncernom Vijesti. To je jasan pokazatelj da će i ovaj projekat saradnje Pokreta Evropa sad, Demokrata i URE koji se odvija pod patronatom Vijesti propasti, baš kao i svaki koji su Željko Ivanović i Miško Perović promovisali u protekle dvije decenije.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član