Nikolić: Evropa sad da pokaže principijelnost i ne formira koaliciju sa DF-om

Pokret Evropa sad, jutros je u tragikomičnom saopštenju optužila za saradnju DPS i Demokratski front što samo svjedoči o nivou pogubljenosti ove partije i njihovog lidera Milojka Spajića koji je, očito, počeo da gubi tlo pod nogama.

Pa ipak, da podsjetimo na određene činjenice.

Zahvaljujući glasovima birača Demokratskog fronta Spajić i Milatović su uopšte i dobili priliku da se bave politikom, a zahvaljujući podršci njihovih poslanika u Skupštini Crne Gore postali su ministri u Vladi Zdravka Krivokapića. Takođe, glasovima DF-a izglasan je populistički i pogubni program “Evropa sad” kojim se zarad rejtinga jedne političke partije dugoročno uništavaju javne finansije Crne Gore.

Dodatno, nakon lokalnih izbora vlast u Danilovgradu formirana je upravo koalicijom Evrope sad i Demokratskog fronta, baš kao što se planira uraditi u Podgorici na identičan način.

Dakle, ukoliko već ne želite da pokažete zahvalnost vašim koalicionim partnerima iz DF-a što su vam omogućili da se bavite politikom i lansirali vaš rast onda pokažite principijelnost nakon ovih optužbi koje iznosite na njihov račun i odbijte njihovu podršku za formiranje vlasti u opštinama u kojima zavisite od njih. Do tada, vaš lider Milojko Spajić mogao bi da odgovori na jednostavno pitanje da li je poslije 2006. godine stekao državljanstvo Srbije ili nije i time okonča dileme oko njegove kandidature na predsjedničkim izborima.

Do tada, ostavljamo vas da sve ostale nejasnoće i nedoumice razjasnite sa svojim partnerima.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član