Nikolić: Crna Gora nikad nikog nije ugrožavala, ali jeste štitila

Ani Brnabić ne treba previše zamjerati na svemu što izgovara ovih dana, ipak mora da se dokaže više od ostalih u procesu formiranja buduće Vlade Republike Srbije, koji je u toku. Mala je bara, a previše Vulina, Selakovića, Dačića i ostalih u borbi za premijersko mjesto.

Ovom prilikom nećemo podsjećati koliko su puta iz Srbije crtane mete i bili ugroženi životi ne samo crnogorskim čelnicima, nego i građanima, od „bombaške afere“, preko 1999. godine, do danas. Crna Gora nikad nije gajila kapacitet, pa ga nema ni danas, da bilo koga ugrozi, ali jeste da zaštiti, posebno prijatelje iz Srbije. Tako i ovog puta, ukoliko Ana Brnabić ima potkrijepljena saznanja da je predsjednik Vučić ugrožen na bilo koji način, Crna Gora je spremna da bude njegovo sigurno utočište dok opasnost ne prođe. I ona i on odlično pamte kako je to ne tako davno izgledalo i od koga su se sklanjali srpski političari i novinari.

Umjesto ovakvog odgovora, mogla se prenijeti i basna o orlu i sovi koju smo preporučili Ani Brnabić, ali je očigledno nije još pročitala.

Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član