Nikolić: Bečić i Abazović konačno pokazali pravo lice

Činjenica da Andrija Mandić predstavlja i preporučuje predsjedničkog kandidata dijela opozicije funkcionerima svoje stranke tako što ističe da je on anti NATO orijentisan i da ne govori crnogorskim već srpskim jezikom, potvrda je ispravnosti naših stavova da antizapadne i anticrnogorske vrijednosti jesu zajednički imenitelj crnogorskoj opoziciji.

Poznato je kakve vrijednosti baštini Demokratski front, kao stranka čiji lideri godinama zastupaju politiku suprotstavljenu euroatlantskim integracijama i čiji se lideri suočavaju sa ozbiljnim optužbama za najteža krivična djela protiv države. Poznata nam je i politika SNP – a i potpuno nam je prirodna koalicija između ova dva politička subjekta. 

Ipak, posebno nam je drago što su uz pomoć DF-a i medijsko-političkog lobija na čistinu izvedene partije Alekse Bečića i Dritana Abazovića! Napokon su potvrdili, ono što mi tvrdimo od početka, a to je da je riječ o dvije partije koje nemaju nikakvo ideološko, političko, identitetsko i strateško opredeljenje, već slijepo tumaraju političkom scenom, u lovu na vlast, mijenjajući partnere i interesne grupacije, ali nekako po pravilu uvijek završavajući u savezima čiji su temelji anticrnogorski i antizapadni.

Miloš Nikolić, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član