Nikolić: Abazović – potrčko medijskih tajkuna

Kad bi neko van Crne Gore pročitao saopštenja Dritana Abazovića, vjerovatno bi pomislio da je riječ o autonomnom političaru, a ne o potrčku medijskih tajkuna koji je razapet izmešu nerealnih ambicija i stvarnih mogućnosti, spreman da izvrši svako naređenje svojih poslodavaca, poput onog kojeg su mu danas diktirali, a on potpisao.

Ne samo što je primoran da ispunjava zadatke svog političkog blizanca sa crvenom kravatom, zbog čega ga napuštaju brojni iznevjereni članovi i funkcioneri, Dritanu mira ne daju ni njegovi mentori, koji ga aktiviraju svaki put kad im se učini da su njihovi ucjenjivački i finanasijski interesi ugroženi.

Ne čudi što vlasnici medijskog koncerna, koji opozicionu političku scenu vide kao pozorište lutaka, uvijek imaju po jednog Dritana, ali je licemjerno i nepristojno kada pismonoša Dritan, otvoreno propagira mržnju prema državnoj politici Crne Gore i njenim ključnim protagonistima. Ako ni zbog čega drugog, makar zbog onih 150 hiljada sunarodnika sa Kosova, kojima su za vrijeme egzodusa na Kosovu, Crna Gora i Milo Đukanović, otvorili prolaz na državnoj granici i sačuvali živu glavu. Ljudi koji drže do minimuma moralnih načela, to ne bi zaboravili, i makar bi ćutali.

Andrija Nikolić, poslanik DPS u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član