Nikola Pešić: Abazovića i Bojanića na političkoj sceni drže oni koji su simboli strahota devedesetih

“Građevinski pokret” URA,  baš onako kako dolikuje partiji koja se uvijek uhvati za nečije skute, da se ne strovali sa ivice cenzusa na nulu, politikantskim saopštenjima samo još jednom potvrđuje ono što mi odavno tvrdimo – da umjesto obraza imaju đon.

Ni pored upornih pokušaja i pritisaka da istjeramo Abazovića iz mišje rupe, da nam kaže da li i on odobrava uvrede koje je Medojević upućivao njegovim sunarodnicima, on se sakrio iza firme građevinskog lobija, u javnosti poznatog kao URA i sa te pozicije politikantskim parolama pokušava da pomogne predsjedničkom kandidatu Demokratskog fronta, koga je kao kukavičje jaje podmetnuo onome što se samonazvalo “građanska opozicija”.  

Kad već govori o prošlosti, Abazović i njegov kandidat su na političkoj sceni upravo zahvaljujući elementima koji su simboli te prošlosti, tih strašnih devedesetih –  sedmih bataljona, pokušaja rasplamsavanja međuetničkih sukoba, ratova…. Inače, partija koja nema ideologiju, principe i politička načela, već samo namjeru da negdje gradi  i da se ugradi – nema šta da traži na političkoj sceni.

Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore

 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član