Nikica Purlija: Zdrava porodica prioritet naših politika

Ženska alijansa DPS Bar, obilježila je Međunarodni Dan porodice. Na skupu su govorile predsjednice Opštinskog odbora DPS Bara Branka Nikezić i ŽAD-a Anastazija Miranović, dok su o sistemskom značaju porodice i njegovanju porodičnih vrijednosti govorili su socijalna radnica, Zdravka Jovetić i pedagog Boris Savić.

“Zdravu porodicu karakteriše povezanost njenih članova i njihova otvorena komunikacija. Kvalitetnija porodica je garant da ćemo stvoriti kvalitetnije, tolerantnije i povezanije društvo. Susreti ovakve vrste takođe skreću pažnju nadležnima na probleme u porodici,” kazala je Nikica Purlija, kandidatkinja za odbornicu na listi „Za dobro građana Bara. Pobjednički. DPS – Milo Đukanović“. Ona je podsjetila da je DPS je uvijek njegovao krucijalne vrijednosti društva, što primarna porodica jeste, i istakla da je zdrava porodica prioritet naših politika.

Cilj ovog susreta je bio podsjećanje na značaj porodice i prilika da se istakne poruka da je neophodno poboljšati komunikaciju koja pomaže očuvanju zdravih i kvalitetnih odnosa u porodici.

Nikica Purlija, kandidatkinja za odbornicu sa liste “Za dobro građana Bara. Pobjednički –  Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član