Nikčević: Umjesto đacima, put urađen partijskim vojnicima!

Juče je svečano predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj sa saradnicima otvorio put Dušići – Lekaj – Vranj ali je nekako “zaboravio” da svečano otvori i drugi putni pravac.

Naime novac iz opštinske kase kojim bi trebalo da se finansira asfaltiranje prioritetnih dionica, ne troši se za dobro i u korist svih građana našeg kraja, bez obzira na partijsku ili bilo koju drugu pripadnost, već suprotno. Tim novcem se sređuju putevi koje koriste oni koji su politički bliski strankama na vlasti. 

Tako je, slučajno ili ne, oko 400 m puta asfaltirano nedaleko od kuće predsjednika MZ Vranj, njegovih bliskih rođaka i partijskih istomišljenika.

Time je lokalna uprava pokazala da zanemaruje brojne ugrožene kategorije stanovništva, npr. učenike koji putuju u školu u Mataguže i oglušila se o njihovim potrebama za poboljšanje putne infrastrukture na toj dionici. Takođe, umjesto uređenja prilazu kapeli i lokalnom pravoslavnom groblju, privilegiju i prioritet sanacije puta dobijaju ipak samo politički istomišljenici. 

Kao odgovorna partija kojoj je dobro svih građana na prvom mjestu, svakako nas raduje unaprijeđenje infrastrukture, jer ćemo mi za razliku od naših političkih oponenata uvijek podržavati i pozdraviti svaki kvalitetan projekat. 

Ipak, diskriminacija na osnovu partijske pripadnosti i “nagrađivanje” glasača sa jedne, odnosno “kažnjavanje” onih koji to nijesu sa druge strane, za svaki je osud i ne smije biti polazna tačka bilo koje vlasti, pa ni ove, jer građani Malesije to ne zaslužuju.

Radovan Nikčević, član Opštinskog odbora DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član