Na održanoj sjednici Glavnog odbora DPS izabran sastav Predsjedništva partije

Na juče održanoj sjednici Glavnog odbora DPS, izabran je sastav Predsjedništva partije koji čine: predsjednik DPS Milo Đukanović, potpredsjednici Sanja Damjanović, Ivan Vuković, Jevto Eraković i Abaz Dizdarević, šef Kluba poslanika u Skupštini Crne Gore Danijel Živković, kao i Aleksandra Vuković, Predrag Bošković, Andrija Nikolić, Aleksandar Žurić, Nermin Abdić, Zoran Pažin, Nikola Rakočević i Draško Došljak. Dva člana ovog partijskog tijela, biće naknadno izabrana.

Glavni odbor je usvojio i jedan broj stranačkih dokumenata: Poslovnik o radu Glavnog odbora, Odluku o obrazovanju Političkog savjeta kao i Odluku o formiranju komisija Glavnog odbora. Na sjednici najvišeg partijskog tijela bilo je riječi o predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, kao i o drugim aktuelnim političkim temama.

Na sjednici je konstatovano da je na Kongresu Demokratska partija socijalista napravila značajnu kadrovsku obnovu koja predstavlja snažan kapital i garanciju za uspjeh u narednom periodu.

Usljed poznate epidemiološke situacije, uz poštovanje svih zdravstvenih mjera, sjednica Glavnog odbora je održana iz dva grada, putem video linka.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član