Muratović: Transakcija sa firmom Dake Davidovića ukazuje na korupciju i dodatno urušava Plantaže

Zoran Miladinović, kome je mandat vršioca dužnosti direktora Plantaža istekao još krajem decembra, zloupotrebljava funkciju i nedomaćinskim rukovođenjem nanosi nesagledive štete preduzeću na čijem je čelu.

Tako danas objelodanjeni podatak, da je konkurentskoj kompaniji Neksan, u vlasništvu Dake Davidovića, Miladinović prodao vino u rinfuzi ispod tržišne cijene, svakako pripada rubrici vjerovali ili ne?!

Ovakva transakcija ukazuje na korupciju jer je na ovaj način konkurentskoj firmi omogućeno da pakuje gotov proizvod u svoju ambalažu, pa da ga potom, pod svojom brendom prodaje i tako ostvaruje ogromnu novčanu dobit na štetu Plantaža.

Miladinović, osim što obavlja funkciju za koju mu je istekao mandat, zloupotrebio je poziciju i omogućio preduzeću Miodraga Dake Davidovića da pribavi veliku materijalnu korist. Za ovako urušavanje nekada najuspješnijeg crnogorskog privrednog giganta, svakako će snositi konsekvence i direktor i članovi Odbora direktora, koji nastavljaju da urušavaju preduzeće Plantaže, vodeći ga ka potpunom poslovnom posrnuću.

Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore    

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član