Muratović: Mrkli se mrak nadvio nad Nikšićem

Mrkli se mrak nadvio nad Nikšićem. I ne, ne govorimo jezikom simbola, već bukvalno. Noću se prst pred okom ne vidi, iako su nas eksperti iz lokalne vlasti, bez saglasnosti Skupštine opštine Nikšić, zadužili 9.500.000 eura za zamjenu javne rasvjete.

Ti su mađioničari, koji se predstavljaju kao dušebrižnici koji domaćinski upravljaju gradom, odlučili, bez da su pitali predstavnike građana u lokalnom parlamentu, da realizuju projekat u čijim nas okvirima jedna sijalica, dragi sugrađani, košta oko 882 eura.

N’o oni vjerovatno ne vide tamu i mrak oko sebe, imajući u vidu da se voze novim, tek nabavljenim limuzinama od po 60.000 eura, koliko je i to njihovo zadovoljstvo koštalo naše sugrađane.

I mada sami nikšićki vlastodršci tvrde da rade za dobrobit građanki i građana, izgleda da najbolje rade za sebe, ako je suditi po ovom projektu, koji je realizovan na takav način da je jasno da se ne radi o čistom poslu, te da, vrlo moguće, ima i prostora za reakciju i rad nadležnih organa.

Za sada je sigurno da je 9.500.000 eura građanki i građana nedomaćinski utrošeno, budući da ni najhrabriji, zahvaljujući ovoj spektakularnoj rasvjeti, noću ne smiju prošetati gradom, ali ostaje da vidimo koliko će nas sve koji živimo u Nikšiću koštati, ne samo nesposobnost i neznanje onih koji vode grad, već i njihov javašluk i bezobrazluk.

Boris Muratović, šef Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član