Muratović: Ministar Milatović svoje slabosti i loše rezultate aktuelne Vlade pripisuje prethodnoj

Laž o tome da su cijene ovakve zbog akciza prethodne Vlade može se demantovati na bezbroj načina. Najprije treba imati u vidu da je upravo u mandatu ove Vlade, ako Milatović ćuti o tome, prvo došlo do pada cijena goriva na globalnom tržištu – svuda osim u Crnoj Gori gdje su one i tada rasle.

Samo neznalica ili manipulator može tvrditi da tokom 10 mjeseci nije mogao spustiti iznos akciza. Ali dobro mi znamo da to nije u pitanju. Riječ je o neprestanom povećanju nameta kako bi beskorisnim ljudima u sistemu, nalik direktoru propale ideje zvane “Air Montenegro”, bili isplaćivani bonusi i stanarine.

Nesposobna Vlada dovela je do rekordnih cijena, ne samo goriva, nego i osnovnih životnih namirnica. A zbog neumjerenog i kontinuiranog rasta cijena goriva, ovih dana poskupljuje javni prevoz, a o tome razmišljaju i taksi udruženja.

Sve čega su se dohvatili, rezultiralo je katastrofom, a najveću, zdravstvenu, imamo sada, kao posljedicu potpunog otvaranja granica i širenja zaraze tokom turističke sezone.

Žao nam je, ali koristeći vječito opravdanje o staroj Vladi postali ste kopija vaših mentora iz Beograda – bio to Vučić ili Siniša Mali, u kojem Milatović, kako smo vidjeli prije neku noć, gleda kao u idola.

Manipulatori, da li vam je stara Vlada kriva i za to što ste tokom te “nezapamćene” sezone povećali nezaposlenost za 11.000?

Koliko ste investitora doveli u Crnu Goru u ovih 10 mjeseci, a koliko ste njih rastjerali?

Koji ste kapitalni projekat započeli u proteklih 10 mjeseci? Čudo da vam ne smetaju svi oni koje je osmislila i započela prethodna Vlada?

Tragično lošim konstrukcijama i nevjerovatnim pokušajima manipulisanja postali ste predmet podsmijeha. Kakav premijer – takvi i “eksperti”.

Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član