Muratović: Lokalni funkcioneri iz DF ponizili sebe ali i državu Crnu Goru, pred srpskim parlamentom

Sjednica odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Republike Srbije dokaz je da projekat “srpski svet” postaje java, ali u svom karikaturalnom obliku, čemu su najveći doprinos danas dali predsjednici pojedinih crnogorskih opština.

To je bila prilika da čelnici opština Nikšić, Berane i Mojkovac, Marko Kovačević, Vuko Todorović i Vesko Delić kao i predsjednici Skupština opština Danilovgrad, Herceg Novi i Tivat, Velimir Đoković, Ivan Otović i Miljan Marković, deklamujući do sad urađeno i sprovedeno, a obećavajući dalje korake u cilju rada na “srpskom pitanju” , iskažu istorijski nivo poniznog i sluganskog odnosa pred srpskim parlamentom a time ujedno ponize i sopstvenu državu.

Nevjerovatno je da se lokalni funkcioneri iz redova DF toliko ponižavaju da se pred srpskim parlamentarcima ushićeno hvale kako su u svojim kabinetima Skupštine opštine raširili trobojke?!

Očigledno da tu počinju a i završavaju svi njihovi preduzeti koraci na prioritetnim projektima i planovima razvoja opština u kojima su na vlasti.

Njihova stručnost, kompetencija i pregalaštvo su nam svima vrlo poznati, ali ovaj novi nivo poniznosti prema srpskim parlamentarcima, nekakvim Milicama Zavjetnicama i sličnima, besramno je i nedostojno crnogorske biti i karaktera.

Boris Muratović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član