MO DPS Petrovac i Buljarica: Radoviću, Petrovac dobro zna vaše domete i kapacitete

Odborniče Radoviću, povodom svakodnevnih iznošenja neistina o našim sugrađanima iz Petrovca, osjetili smo potrebu da Vam se obratimo na ovaj način.

Ovo što radite svih ovih dana, sve je, samo ne politika. Da nijeste preskočili silno gradivo u osnovnoj i srednjoj školi, dok ste se jedva provlačili iz razreda u razred, i da nijeste kupili diplomu Visoke škole, imali biste neka osnovna znanja o društvu, sociologiji, psihologiji i, na kraju, znali biste nešto o politici. Performansi uvrijeđenog rođaka, rijaliti ugroženog kuma, bestidne laži našeg sugrađanina… Čemu sve to? Šta ste tačno shvatili lično? To što više nemate većinu? Ko je kriv za to? Koji građanin Petrovca? To što bez većine do dana današnjeg ne bi mogli sazvati nijednu sjednicu? Koji kum i rođak Vam je za to kriv? To što se bez sjednice ne bi moglo riješiti nijedno važno pitanje za život u Budvi, ko je kriv? Koji Vaš prijatelj?

Ako Vas Budva ne zna, Petrovac Vas odlično poznaje. Da li zaista mislite da će neko da pomisli da ste preko noći postali neprikosnoveni političar i intelektualac? Vaše kapacitete i domete dobro poznajemo. “Divi” im se Petrovac. Ti Vaši biznisi kojima se dičite i u koje ste ušli prodajući đedovinu (upitno da li je sva bila Vaša), su bili predmet podsmijeha Petrovčana! U biznisu ste bili uspješni jednako kao i sada u politici. Mislite li da je Petrovac zaboravio Vašu bahatu proslavu prvog zarađenog miliona, paljenje tompusa novčanicom od pet stotina eura? Mislite li da se ne zna kako ste platili komunalije za stambeni objekat u Petrovcu? Za javnost: zemljom u planini, nepristupačnom vrleti i pritom oštetili budžet Budve za oko miliona eura! Treba li da Vas podsjećamo koliko ste kafa ispili u kabinetu predsjednika opštine iz redova DPS-a? Znaju dobro Petrovčani da je svaki Vaš objekat bio bez građevinske dozvole, a danas sebe predstavljate kao velikog borca protiv divlje gradnje. Zna Vas Petrovac. I one ne tako davne 2006. godine, kada ste u noći proglašenja rezultata referenduma dolazili sa Vašim drugovima ispred naših prostorija, sa sve kokardom na čelu, vozeći se kroz Petrovac sa isturenom zastavom susjedne nam države. Mislili smo tada da je to vrhunac Vašeg prostakluka i primitivizma. Shvatili smo tu Vašu predstavu kao Vaše pravo na političko mišljenje i ubjeđenje. Ali, gle čuda, od osvjedočenog velikosrpskog nacionaliste, odbornik Radović odjednom želi da se predstavi kao veliki patriota i rodoljub. Vaša nedosljednost se ogleda i u tome da ste Vašeg partnera sa kojim izvodite performanse prije samo tri mjeseca lično Vi označavali kao najvećeg kriminalca.

Poslije Vašeg konfuznog, blago rečeno, ponašanja u posljednje vrijeme, toplo Vam preporučujemo test, ali ne na koronu. Možda je doza ipak prejaka.

Mjesni odbor DPS Petrovac i Buljarica  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član