Mladi DPS Herceg Novi donirali knjige OŠ “Ilija Kišić”

Vjerujući da je važno podsticati mlade da što više čitaju, članovi Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Herceg Novi uručili su Osnovnoj školi “Ilija Kišić” u Zelenici 100 knjiga namijenjenih djeci školskog uzrasta. Na ovaj način, Savjet mladih DPS HN je još jednom dao primjer savjesnog i odgovornog odnosa prema društvenoj zajednici. 

“U želji da damo doprinos kvalitetnijem obrazovanju naših najmlađih sugrađana, i naravno uz konsultacije sa upravom škole, odlučili smo da pokrenemo inicijativu za prikupljanje knjiga, uglavnom lektire i popularnih izdanja prigodnih za ovaj uzrast. Tokom akcije prikupili smo 100 knjiga, kako novih, tako i korištenih, i donirali ih našim mlađim sugrađanima uz želju da im budu od koristi kako su iste knjige bile i generacijama prije njih” kazao je Zoran Lučić, Predsjednik Savjeta mladih.

Direktor OŠ “Ilija Kišić”, gospodja Snežana Mirković, zahvalila se na vrijednoj donaciji, koja će u značajnoj mjeri dopuniti fond školske biblioteke i omogućiti da sva djeca imaju pristup potrebnoj i željenoj knjizi.

Mladi DPS Herceg Novi planiraju nove aktivnosti koje imaju za cilj afirmaciju odgovornog odnosa prema zajednici i sugrađanima, u kojima će i dalje, kao i do sada, u fokusu biti mladi.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član