Mitrović: Predsjednici opština iz redova DF da izađu iz šešeljevskog šinjela velikosrpstva i rade na razvoju i prosperitetu svojih sredina i ove države

Sastanak predsjednika četiri opštine Nikšić, Budva, Berane i Mojkovac, iz redova DF, na kojem je postignuto saglasje o “ključnom protivniku”, nije ništa drugo do sinhronizovano i teledirigovano okupljanje koje se istog dana u sličnom formatu dogodilo i na Kosovu, kada su se tamo okupila tamošnja četiri srpska predsjednika opština. Koincidencija ili ne, naslućujemo čija je inicijativa za teatralno okupljanje “srpskog korpusa” i targetiranje zajedničkih neprijatelja, protivnika. Takođe možemo pretpostaviti da su izvještaji i zapisnici sa oba sastanka svakako poslati glavnom ideologu ovakvih i sličnih okupljanja na kojima se navodno brani “ugroženo srpstvo”, a zapravo mešetari i podriva sopstvena država. Svakako, zajednički imenitelj ovom dvojcu udarnih četvorki ekspozitura SNS-a u dvije države u regionu je i negacija država u kojoj, gle čuda, vrše funkcije, kao i nepoštovanje državnih simbola i osporavanje nezavisnosti i želja za njenim potčinjavanjem drugoj državi.

Poštovani predsjednici Kovačeviću, Božoviću, Deliću i Todoroviću, bez želje da vam dalje spočitavamo ljubav iz interesa prema tuđoj, odnosno antagonizam prema svojoj državi, za razliku od vas koji ste direktno uprli prstom u DPS, niko unutar naše partije nikoga od vas ne percipira kao neprijatelje bilo kojeg pojedinca, DPS-a, a ni države Crne Gore.

Podsjećamo da je politikom naše partije ratnih devedesetih godina prošlog vijeka Crna Gora, ne gledajući nacionalno, vjersko niti bilo koje drugo opredjeljenje, obezbijedila prijem i smještaj brojnih izbjeglica. Naša država je bila utočište za mnoge ljude srpske nacionalnosti i u međuvremenu postala njihova domovina. Zato svim ovim predsjednicima opština iz DF, kojima je zajedničko da loše rade u svojoj sredini ali se zato bave državnom politikom, poručujemo da izađu iz šešeljevskog šinjela velikosrpstva “srpskog sveta”, da rade na razvoju i procvatu opština na čijem su čelu, tako će najbolje doprinijeti boljitku svih građana i prosperitetu ove države.

Ko Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član