Mitrović: Perfidna Spajićeva igra i zlokobni plan vode Crnu Goru u bankrot

Nakon što je na sjednici Socijalnog savjeta izglasana podrška Spajićevom predizbornom pamfletu “Evropa sad”, ostaje nam da se nadamo da će vanredni parlamentarni izbori biti što prije. Samo je to način da se Crna Gora spasi zlokobnog plana ministra Spajića koji će imati za posljedicu uvođenje naše države u enormno zaduženje, inflaciju, rast nezaposlenosti i na kraju bankrot.

Jasno je da je u pitanju čisto politikantska igrarija od strane ministra koji je prije nego je stupio na dužnost predstavljan kao ekonomski i finansijski ekspert, a u svom dosadašnjem radu se dokazao samo ekspertom u manipulacijama i fingiranju.

Sve ovo je Spajićeva perfidna namjera kojom je svoje predizborno političko djelovanje usmjerio na zaposlene sa najnižim platama i penzionere, te ih označio glasačkim plijenom koji treba obmanuti i zgrabiti. Kako postavlja i posmatra građana naše države, kao target grupe, tako je Spajić postavio predizborni plan svoje partije u osnivanju. Dakle karijerno oportunistički, lično gramežljivo i beskorpulozno, toliko da je sve uradio krajnje površno, pritom isključivši čak i ekonomsku analizu jer bi ista potvrdila ekonomsku neopravdanost i neodrživost.

I politički neupućenom je jasno da se iza svega krije pokušaj Spajićeve lične promocije i predstavljanja sebe kao spasioca. Ali uzalud mu takav trud, jer je poznato da lično on stoji iza netransparentnog djelovanja, tajnog kreditnog zaduživanja i brojnih drugih nepočinstava za koje će dotični odgovarati nakon izbora, kada će zajedno sa ovom Vladom biti dio mračne i nesrećne prošlosti Crne Gore.

Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član