Mitrović: Milatovićeva populistička tirada iz Dubaija

Eksperti za populizam Jakov Milatović i Milojko Spajić, otputovali su čak do Dubaija kako bi nam egzaltirano najavili investicioni bum, ulaganja, jačanje ekonomske diplomatije i sve to nakon što su prethodnih godinu dana predano radili na rastjerivanju uglednih investitora, (dočim ni jednog značajnog nijesu uspjeli da dovedu), dok su cijene lansirali do nebeskih visina a građane častili sa 65 centi po vekni hljeba, što je za 30 odsto više nego do sada. Najavu ovog „investicionog buma“ prati i činjenica da je njihova Vlada samo u mjesec dana zatvorila dvije fabrike – Kombinat aluminijuma i Novi duvanski kombinat, i stotinama građana ugrozila egzistenciju.

Potcjenjivački stav prema javnosti Milatović pokazuje i kada genijalnim poređenjem dolazi do zaključka da je broj turista ove zimske sezone mnogo bolji nego kada je Crna Gora bila pod rigoroznim mjerama, uz zabranu međugradskog saobraćaja, mjere policijskog časa i zatvorene ugostiteljske objekte?!

Zaista, sve više se čini da su ova dvojica ministara, poslije dužeg odsustva sa naših prostora i školovanja u inostranstvu, izgubili osjećaj za mjeru, odnosno gdje populizam u Crnoj Gori, prelazi u bezobraznu opsenu, i potcjenjivanje inteligencije građana. Hvala Milatoviću na ideji da građani kupuju „novi–polovni“ auto ili dvije krave, kako predlaže na tviteru, ali sve to nakon što Vladu smjestimo tamo gdje joj je mjesto, pa onda neka se ova dvojica u okviru Demohrišćanske stranke legitimno promovišu, šetaju po bijelom svijetu, i podešavaju svoje populističke poruke, po ukusu i inteligenciji svog prosječnog birača.

Ivan Mitrović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član