Mitar Vidaković: Ne možete prevariti Mojkovčane!

,, Povodom saopštenja Demokrata koje potpisuje  Stanić, a sastavlja neko ko sasvim izvjesno ni Mojkovac, a ni  Mojkovčane ne poznaje, želimo da podsjetimo građane na nekoliko nepobitnih činjenica”, rekao je Mitar Vidaković kandidat za odbornika  sa  liste ,, Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović”. 

Opština Mojkovac predstavlja primjer domaćinskog upravljanja i racionalnog korišćenja budžetskih sredstava. Na to nas jasno podsjeća podatak da Opštinu Mojkovac karakteriše nezaduženost, kao važna pretpostavka za nesmetano funkcionisanje lokalne samouprave.

Odgovoran menadžment na čelu sa uvaženim Dejanom Medojevićem obezbijedio je optimalan broj zaposlenih, usmjerio rad lokalne samouprave u pravcu razvoja i napretka grada Mojkovca i okolnih sela. Probijanjem puta Vragodo-Vrioca-Žarski kao i započinjanjem prve faze regionalnog puta Mojkovac-Lubnice, ova vlast na čelu sa Demokratskom partijom socijalista stvorila je sve pretpostavke da Mojkovac bude prepoznat u sjevernom regionu kao stožer razvoja gradske i seoske, ali i regionalne infrastrukture.

Želimo da podsjetimo naše uvažene Mojkovčane da je upravo  ova vlast u prethodnom četvorogodištu predano radila na započinjanju projekata koji će Mojkovac učiniti novom turističko-rekreativnom zonom. Postojeća vlast je orijentisana prije svega kvalitetnom i odgovornom načinu uređenja našeg Mojkovca, grada iz kojeg mladi neće odlaziti već će u njemu prepoznati šansu za prosperitet!

Danas, nekoliko nedelja uoči 26. novembra, dana  kada će Demokratska partija socijalista pobijediti ubjedljivije nego ikada, Demokrate panično  pokušavaju ubijediti građane Mojkovca da je došlo vrijeme promjena, one iste građane koji su svjesni da ni potpisnik saopštenja – Stanić nema niti jedan dan radnog iskustva na rukovodećim ili administrativnim poslovima u lokalnoj samoupravi.

Pokušavaju ubijediti sami sebe da im je lista veoma sadržajna, ali naši sugrađani kao odgovorni domaćini znaju da im gradonačelnik ne može biti neko ko ne biva pitan čak ni kada su partijska saopštenja na lokalnom nivou u pitanju, neko koga Mojkovčani ne doživljavaju kao odgovornog političara, a ponajmanje kao nekog lidera i vizionara razvoja našeg grada. Vjerujemo da je gospodin Stanić svjestan da neke fraze o partijskim knjižicama, program reformisanja Opštine i neke službe o kojima je govorio, nijesu odraz odgovorne i dobronamjerne kritike već sitne floskule, koje služe u reklamne svrhe lažnom caru Aleksi Bečiću.

Želimo da podsjetimo, takozvanu “novu snagu”, kako oni sebe samoreklamerski nazivaju, kao i lažnog cara Aleksu,  da su partijske knjižice prošlost i da odgovorna vlast  kakva je dosadašnja u Mojkovcu isključivo u svojim redovima zapošljava stručne i kompetentne ljude, domaćine koji žele dobro Mojkovcu. 
Pravi primjeri partijskog zapošljavanja,  sreću se u primorskim opštinama, u onima u kojima su Demokrate na vlasti. Da li govorite o tom novom vremenu i talasu promjena kada je u pitanju slučaj ,,Vujović“, kada ste za glavnog administratora Opštine Kotor postavili sina direktora vaše partije? Ili možda mislite na masovno zapošljavanje u Budvi i HercegNovom, koje se pod palicom Demokrata sprovodi?

Mladi ljudi Mojkovca prepoznaju viziju razvoja sjevera , a samim tim i svog i našeg Mojkovca, a takvu jasnu viziju jedino ćemo ostvariti sa našom Demokratskom partijom socijalista i sa našim uglednim domaćinima Mojkovca!
,,Odbornička lista ,, Za naš Mojkovac“ predstavlja spoj iskustva i mladosti, snage i jedinstva, pozitivnog duha i ljubavi prema svom gradu zbog kojih ćemo od 26. novembra odgovorno nastaviti sa kreiranjem politike za naš Mojkovac!”, istakao je Mitar Vidaković.
 
Mitar Vidaković, kandidat za odbornika sa liste ,, Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član