Glavni odbor

Miloš Konatar

Rođen: 24.03.197. 

Član opštinskog odbora DPS Bijelo Polje i član Glavnog odbora DPS Crne Gore.

Bračni status: Oženjen, otac troje djece.

Prvi radni angažman započeo 2001. godine u Kombinatu Aluminijuma Podgorica, kao inženjer za održavanje u pogonima: Silumini, Anode i Livnica te inženjer za zajedničko održavanje. U julu 2003. godine prelazi u Elektroprivredu Crne Gore, Elektroprenos Podgorica na poslovima Inženjera za održavanje dalekovoda gdje je radio do 2005. godine. Formiranjem nove Funcionalne cjeline Snabdijevanje u EPCG avgusta 2005. godine, imenovan za šefa Snabdijevanja OJ Bijelo Polje. U junu 2009. godine prelazi u FC Distribucija gdje je imenovan za direktora Elektrodistribucije Bijelo Polje. Pored poslova direktora ED Bijelo Polje obavljao je i poslove Sajt menadžera za sjeverni region u projektu AMM II faza (ugradnja daljinskih mjerenja).
Nakon ukidanja Elektrodistribucija i formiranje regiona u FC Distribucija u junu 2015. godine imenovan je za Rukovodioca Regona 6 (Bijelo Polje, Mojkovac, Kolašin). Od 2017. godine nakon nove organizacije u FC Distribucija i izdvajanjem iz matične EPCG odnosno formiranjem DOO CEDIS imenovan je za šefa održavanja regiona 6, Sektor za održavanje. Učestvovao je u pripremi i izgradnji, kao i rekonstrukciji brojnih elektroenergetskih objekata na području opština Bijelo Polje, Mojkovac i Kolašin.
Pored poslova šefa odražavanja za region 6 od aprila 2019. godine angažovan je i na poslovima v.d. kordinatora za regionalni razvoj i velike projekte pri Direkciji za razvoj CEDIS-a.
Od 2019. do 2020. godine obavljao je funkciju presjednika upravnog odbora JU Centar za sport i rekreaciju Opštine Bijelo Polje, a od 2020. godine član je Odbora direktora EPCG AD Nikšić.
Član je Inženjerske komore Crne Gore. Posjeduje više sertifikata iz oblasti liderskih i menadžerskih vještina.

U dva mandata periodčcno od 2010. do 2014. i od 2014. do 2018. godine bio je odbornik u SO Bijelo Polje. Učestvovao sam u radu pri izradi raznih dokumenata na nivou Opštine Bijelo Polje (Lokalni energetski plan, Strateški plan razvoja, Prostorni plan i dr.). Član je Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje i član Glavnog odbora DPS Crne Gore.