Milo Đukanović u Petnjici: 15. aprila odlučujemo o daljoj stabilnosti Crne Gore

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović nastavio je svoju predsjedničku kampanju današnjom posjetom Petnjici.

Milo Đukanović je u petnjičkom lovačkom domu razgovarao sa brojnim građanima Petnjice, koji su se okupili u znak podrške budućem predsjedniku Crne Gore. Tokom boravka u Petnjici, Đukanović je još jednom naglasio da su izdašni prirodni resursi i vrijedni domaćini bihorskog kraja najveće bogatstvo ove opštine. Zajedno sa svim građanima Crne Gore, Bihorci su dali snažan doprinos očuvanju multientičkog u multivjerskog sklada u teškim vremenima za državu, što je ujedno značilo i snaženje crnogorske državne stabilnosti. Zbog svega toga, na predsjedničkim izborima 15. aprila odlučujemo da li će Crna Gora nastaviti putem te stabilnosti i napretka i za građane Bihora neće biti nikakve dileme kakav će izbor napraviti, poručio je Đukanović.

Đukanović je održao i sastanak sa članovima i aktivistima Opštinskog odbora DPS Petnjica, sa kojima je razmijenio informacije o dosadašnjem toku kampanje i obavezama koje svima predstoje u posljednjoj sedmici pred izbore za predsjednika Crne Gore, koji će biti održani 15. aprila.

Svoju predsjedničku kampanju Milo Đukanović nastavlja u Bijelom Polju, gdje će večeras u 19 sati u sportskoj dvorani u Nikoljcu biti održana velika pobjednička konvencija „Milo Đukanović – za stabilnost i napredak Crne Gore“.

Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član