Medijski centar DPS: Planira li AEM i Sputniku da dodijeli nacionalnu frekvenciju?

Crnogorsku javnost zatekla je informacija da je AEM dodijelila nacionalnu frekvenciju televiziji “Adria”, čijem je vlasniku od strane ANB-a zabranjen ulaz u Crnu Goru iz razloga nacionalne bezbjednosti?!

Zato postavljamo pitanje članovima Savjeta AEM, koji su glasali za ovu odluku, a to su Branko Bošković, Milan Radović, Edin Koljenović ali i direktoru AEM Nikoli Ivanoviću kojim su se kriterijumima rukovodili kada su ovoj televiziji dodijelili nacionalni resurs i sa kakvim pravom su to uradili ako je već vlasnik te televizije za ovu državu sporan i ne može u njoj da boravi. Ovakva odluka Savjeta liči na neku vrstu kompenzacije Stojiljkoviću, za deportovanje iz Crne Gore zbog neprijateljskog djelovanja prema našoj državi.

Crnogorski medijski prostor je zatrovan lažnim vijestima, trgovinom uticajem, ruskom ratnom propagandom i velikosrpskim narativom. Odluka da se jedan tako važan resurs da posredno na korišćenje osobi koja prema procjeni bezbjednosnih organa ugrožava nacionalnu bezbjednost je skandalozna. Uz to donijeta je namjerno u specifičnom trenutku, nakon lokalnih izbora, kako bi prošla ispod radara javnosti.

Šta je sljedeće, da Savjet AEM, dodijeli nacionalnu frekvenciju Sputniku?

Medijski centar DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član