Medija centar DPS: Najoštrije osuđujemo najnovije prijetnje Danici Nikolić, Abazovića i Adžića smatramo inspiratorima ovakvih nedjela

Demokratska partija socijalista Crne Gore najoštrije osuđuje prijetnje koje su po ko zna koji put upućene Danici Nikolić, urednici M portala, kao i njenim koleginicama.

Premijera bivše vlade, Dritana Abazovića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića smatramo za direktne inspiratore ovog napada, i svih onih koji se ponavljaju svaki put kada ova dvojica nacrtaju metu mediju ili novinarima čije im se izvještavanje ne dopada.

Pasivnost nadležnih institucija, i njihova inertnost da efikasno reaguju, doprinosi da se ovakva djela ponavljaju. Očigledno je da nasilnik čiji se slučaj izviđa nekoliko mjeseci, čita takav potez nadležnih kao dozvolu da prijetnje ponovi.

Vjerujemo da će Danica Nikolić i njene koleginice i kolege nastaviti da profesionalno obavljaju svoj posao, a da će inspiratori prijetnji i oni koji ih sakriveni iza lažnog identiteta pišu, biti procesuirani i kažnjeni.

Medija centar Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član