Medija centar DPS: Na posljednjem popisu Bogdanović vršio pritisak na Monstat, sada zauzet uhljebljivanjem Bečića i drugih funkcionera Demokrata

Demokrate se vode krilaticom da više puta ponovljena manipulacija postaje istina. Tako vjeruju da je samo potrebno da se samoopisuju kao pošteni, časni i principijelni, i da neko u to povjeruje. Poznato je da se radi o najneprincipijelnijoj grupi profitera, čija politika ima dva cilja: da smjesti Aleksu Bečića u visoku, za njega specijalno pravljenu, stolicu predsjednika Parlamenta i drugi – da uhljebi što više svojih prijatelja, rođaka i funkcionera u državna preduzeća. Šta reći o stranci koja je pristala da za sve optužbe koje je izrekla na račun Abazovića, kaže “puj – pike ne važi – šalili smo se”, a da sve ono što je URA o njima saopštila – proguta. Rijetko ko bi to mogao da uradi, i treba im odati priznanje, jer takav “stomak” imaju samo Demokrate.

Ili, ono kada su ubjeđivali javnost da oni nijesu glasali da se u multietničkim Pljevljima slavi crkveni praznik kao Dan opštine, već da su nas prosvjetili da su Pljevlja tog dana postala dio Crne Gore?! Ne znamo ko smišlja ove bizarne argumente, ali čak i ako je i od Borisa Bogdanovića – mnogo je.

Zato od manipulanata iz strukture kakve su Demokrate, nijesmo mogli ni očekivati drugačije saopštenje o popisu od onog u kojem se bave demagogijom, misleći kako svi oko njih imaju kratko pamćenje. Naročito je zanimljivo što to čini Boris Bogdanović, tvorac manipulacije kao jedine ideologije Demokrata (ako uhljebljenje izuzmemo), koji je zajedno sa Nevenom Gošovićem 2011. godine bio među onima koji su vršili najžešći mogući politički pritisak na Monstat tokom tadašnjeg popisa. Teško je zaboraviti kako su se upravo njih dvojica tada miješali u svaku moguću odluku i proceduru. Zato je ono što Bogdanović danas govori puko licemjerje, a njegove riječi nemaju nikakvu težinu.

Podrazumijeva se da svi politički subjekti moraju biti uključeni i ukazivati na svaku moguću proceduralnu grešku ili nedostatak, povodom najvažnijeg državnog posla, kakav je popis. A ukoliko Demokrate žele da sjede skrštenih ruku, okupirani foteljom Alekse Bečića i uhljebljivanjima – to je njihov izbor i dokaz koliko im je uopšte stalo da popis protekne na zakonom predviđen način.

Medija centar DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član