Medija centar DPS: Louis Vuitton ministarka i njen zli šef, bi rušenjem do cenzusa

Očigledno da politička prostitucija Ure ne daje priželjkivane rezultate, pa ćemo naredna dva mjeseca svjedočiti pomahnitalom revanšizmu njihovog odavno pomahnitalog predsjednika, kako bi nekako dosegnuo cenzus. Iako intenzivno pritiska sve nezavisne institucije, u cilju sprovođenja terora prema neistomišljenicima, najzgodnije mu se učinilo da još jednom zloupotrijebi vladu u kojoj mjesecima sjedi bez ikakvog legitimiteta.

Izvršiteljku svojih zlih zamisli, Abazović je pronašao u ministarki ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Ani Novaković Đurović, nekadašnjoj NVO vedeti, navodnoj borkinji za prava „malog čovjeka“, a sada Louis Vuitton ministarki čija samo tašna, košta 7 mjesečnih plata onih za čija se prava borila. To je ona ista ministarka koja je kuma zaposlila u državnoj firmi i na 72 hiljade eura otpremnine, dodala mu još 2.763 eura mjesečne plate, a onda nas ubjeđivala da joj je kum neviđeni menadžer. To je ona ista “prepoštena” ministarka koja Krimovicu i Carevića i 450 hiljada hektara uzurpirane zemlje ne smije ni da spomene, ali bi zato dan nakon završetka predsjedničkih izbora, pravnim i institucionalnim nasiljem da ruši đedovinu Mila Đukanovića.

 

 

Propala URA je devastirala sve što je mogla, a sve pod formom zelenih politika; “borila” se protiv kriminala – švercujući cigarete; šurovala sa Škaljarskim klanom i zato se borila protiv njemu suprotstavljenog kriminalnog Kavačkog; svakome ko ju je plaćao barem danom duže u funkcionerskim foteljama, ljubila je skute, a u isto vrijeme vrebala novog gazdu kome će se prikloniti, kad prethodnog prevare.

Nažalost, politička prostitucija i ostrašćeni revanšizam, uzeli su danak, i on je uočljiv čak i u fizionomijama osoba koje ih sprovode. Danas i svaki naredni dan, poručujemo vam da će vam se teror koji pokušavate da uspostavite prema političkim neistomišljenicima, vratiti kao bumerang. Ako ste mislili da ćete nekog pokolebati, znajte da vam se ni za milimetar nećemo povući. Štaviše, na svakom koraku ćemo pokazivati prezir prema osobama poput vas, koje su baš na sve spremne zarad vlasti.

Medija centar DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član