Marković: Postignuti ekonomski rast pretočićemo u razvoj Plava i dobrobit života njegovih građana

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković prisustvovao sastanku partijskog aktiva u Plavu.

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković na sjednici Koordinacionog odbora DPS-a Plav u proširenom sastavu, poručio je pred prepunom salom Centra za kulturu da je ta stranka posvećena opredjeljenju sveukupnog razvoja Crne Gore.

Danas se radi na stvaranju kvalitetnih osnova za brzi razvoj i bolji život naših građana, a rezultati su već vidljivi. Oni nakon dvije godine premašuju programska određenja na bazi kojih smo zadobili podršku birača i svih dobronamjernih ljudi.

Stope ekonomskog rasta od blizu 5% i činjenica da smo među prvih 5 rastućih ekonomija Evrope uvjerava nas da ćemo taj rast pretočiti u dobrobit života građana Plava, našeg Sjevera i Crne Gore – naglasio je Marković.

Postignuti rezultati na ukupnom razvoju Crne Gore i osigurane pretpostavke za bolji život građana Plava, preporučuju nas za vodeću političku snagu.

Demokratska partija socijalista je najpouzdaniji garant društvene, političke, ekonomske i ukupne stabilnosti Crne Gore, zaključio je zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković.

Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član