Marković: Politika destrukcije i otpora Crnoj Gori biće poražena na predstojećim izborima!

Nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović” Duško Marković posjetio je Bar u sklopu kampanje za predstojeće Parlamentarne izbore.

U uvodnim napomenama Marković je istakao da se istorija Bara podudara sa hiljadugodišnjom istorijom Crne Gore te da se multikulturalni karakter Crne Gore najbolje oslikava upravo u Baru:

,,Zbog toga nema dileme kome pripada Bar i šta će Barani odlučiti – odlučiće da pobijedi Crna Gora.”

Nosilac Marković je govorio i o učinjenom u prethodnim periodu te istakao da DPS nema konkurenciju ni u Baru, ni u Crnoj Gori jer su predstavnici naše partije svakog dana tu, sa građanima koji su tu da pitaju, podsjete na obećano i provjere naš rad. Sa druge strane opozicione lidere, dodao je on, posebno ove koji danas predvode izborne koalicije – vidimo 15 dana u toku 4 godine, pa onda zadugo nigdje – osim na blagajni gdje se podiže nezarađena plata:

,,I kako im vjerovati da će zastupati građane i raditi za njihovo bolje? Nikako, pa ni 30. avgusta!”

Komentarišući izborni program nosilac je istakao činjenicu da DPS ima program razvoja i boljeg života i za taj program odgovaramo pred građanima. Jedino što, sa druge strane, opozicija ima je program blaćenja DPS-a i njenih lidera i u finalu – udar na Crnu Goru i njen poredak. Upravog zbog toga će, naglasio je Marković, politika destrukcije i otpora Crnoj Gori i njenom napretku biti poražena na predstojećim izborima:

,,U prethodnom mandatu unijeli su među nas sukobe i netrpeljivost, a u parlament uveli arenu i ring umjesto dijaloga. U kampanju za ove izbore oni kreću sa obilježjima druge države, a u agitaciju iz crkava i manastira. To ne pamti ni Crna Gora ni civilizovani svijet!” istakao je Marković i dodao:

,,Političari su danas skriveni iza crkvenih odora; a molitvenici zamijenjeni političkim i ideološkim manifestima.

Činjenice i argumente bacili su pod noge, i umjesto njih na sto iznijeli podvale, medijsku hajku i lažnu propagandu.

I ovoga puta – uzalud! Jer naši građani ne nasijedaju na medijske prljavštine.”

Nosilac Marković zaključio je svoje izlaganje istakavši da je Crna Gora na vrijeme izabrala svoj put – evopski, razvojni i demokratski zbog koga smo zavrijedili poštovanje na međunarodnim adresama, i izgradili nasljeđe koje ostavljamo generacijama koje dolaze. Ovi izbori će potvrditi taj pravac, i otvoriti nove puteve razvoja i napretka:

,,Zato – odlučno, u još jednu pobjedu. U stabilnost i budućnost!”

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član