Marković na Žabljaku: Cilj nam je da Žabljak nastavi putem razvoja i prosperiteta

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Duško Marković održao je, sa lokalnim partijskim rukovodstvom i koordinatorima iz partijske centrale, sjednicu opštinskog odbora Demokratske partije socijalista na Žabljaku.

„DPS na Žabljaku vodi odgovornu i politiku jasne razvojne vizije, kompatibilnu sa onom na državnom nivou. Infrastrukturni razvoj sjevera i 70% kapitalnog budžeta opredjeljuje se za sjever. To je uslov za dalju izgradnju ski i turističkih kapaciteta, ali i za razvoj prerađivačke i poljoprivredne proizvodnje”, rekao je zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković.

On je dodao da će investicije u turizmu, poljoprivredi i drvopreradi ubrzati lokalni ekonomski razvoj i doprinijeti povećanju zaposlenosti.

„Durmitor i Žabljak sa svojim potencijalom doprinijeće ne samo boljem životu njegovih građana, već i ekonomskom napretku Države“ – rekao je zamjenik predsjednika DPS-a.

Marković je istakao da Žabljak ima najsnažniju razvojnu perspektivu, i naše očekivanje je da se ona nastavi uz danas već izvjesnu pobjedu Demokratske partije socijalista.

„Ovdje će se graditi novi ski kapaciteti, hoteli sa pet zvjezdica i prestižni ugostiteljski objekti i sadržaji, razvijaće se farme i prerađivački pogoni – a to znači stotine novih radnih mjesta i bolji standard svake porodice i svake Žabljačanke i Žabljačanina“ – zaključio je Marković.

Sastanku je prisustvovao i koordinator DPS-a za Žabljak Milan Roćen.

Media tima Demokratske partije socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član