Marković: Mi radimo i valorizujemo potencijale, oni bojkotuju državu i za to primaju platu

Zamjenik predsjednika DPS-a i nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“, Duško Marković, posjetio je juče Opštinu Ulcinj i održao sastanke sa mladima i predstavnicima mjesnih odbora.

Na sastanku koji je juče održan Marković je kazao da se Demokratska partija socijalista bori za stabilnost, nezavisnost i evropsku budućnost Crne Gore te da ćemo u narednom periodu valorizovati potencijale Ulcinja:

,,To je Ulcinj u kojem ćemo sve njegove potencijale u turizmu, poljoprivredi, i drugim sektorima staviti u funkciju potreba građanja Ulcinja. I vidjeli ste da imamo prve hotele tog tipa, da smo danas najavili prvi hotelski rizort sa 5 zvjezdica na zahvatu Velike plaže.“

Zamjenik predsjednika je potom govorio o proizvodnji koja postoji na Šasu kao i o infrastrukturnim projektima koje je opština predvođena DPS-om realizovala u prethodnom periodu. Nakon toga, zamjenik se osvrnuo i na političku konkurenciju za koju je kazao da su godišnji odmor, na kojem su bili 4 godine, prozvali bojkotom:

,,Četiri godine bojkota najvišeg zakonodavnog demokratskog tijela u zemlji. To nije bojkot rada Parlamenta, to je bojkot države i njene budućnosti. Za svo to vrijeme su svakog prvog uredno bili na blagajni i uzimali podebele plate.”

Nosilac je na kraju kazao da su predstavnici opozicije pokušali da unize Parlament i da ga pretvore u bokserski ring, te da su četiri godine pokušavali da unište najveću vrijednost Crne Gore – multietnički i multikonfesionalni sklad.

,,Ovakva politika, koja udara na temeljne crnogorske vrijednosti biće poražena 30. avgusta i Demokratska partija socijalista će nastaviti da odlučno vodi državu putem napretka i prosperiteta, na dobro svih njenih građana.” – zaključio je nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović.“

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član