Marko Burić: Abazoviću, izađi iz mišije rupe i oglasi se o Medojevićevom šovinizmu

Građevinsko preduzeće URA ofucanim saopštenjima pokušava da zamaže oči javnosti, dok se njihov lider Abazović sakrio u mišjoj rupi i ne oglašava se povodom sramne šovinističke izjave njegovog saborca Nebojše Medojevića. Upravo na osnovu toga jasno je đe se URA nalazi i đe je krenula.

Abazović i njegova družina zajedno su sa Medojevićem u dubokom, ruskom zimskom snu, a s vremena na vrijeme haluciniraju kako su građanski, evroatlantski i prosperitetni. Svojim halucinacijama zasmijavaju građane Crne Gore, jer svi vide da su se uhvatili u kolo sa Mandićem, Kneževićem, Bečićem i Medojevićem. Podržavaju iznuđenog kandidata, koji je protiv NATO-a i EU, koji je protiv Crne Gore. Ne iznenađuje nas takvo ponašanje političkih marginalaca, jer smo već odavno konstatovali da oni umjesto obraza imaju đon.

Pozivamo Abazovića da izađe iz mišje rupe i kaže šta misli o šovinističkim ispadima svog koalicionog druga. Istovremeno mu poručujemo da će građani Crne Gore riješiti 15. aprila sve njegove dileme i još jednom mu pokazati đe je URA i đe joj je mjesto.

Marko Burić, Media tim DPS

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član