Lidija Kljajić nova predsjednica Opštinskog odbora DPS Berane

Nakon uspješno održane Opštinske izborne konferencije i verifikovanja novog Opštinskog odbora na konstitutivnoj sjednici, danas je održana nova sjednica ovog tijela na kojoj je izborom predsjednice Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana, započet proces izbora novog rukovodstva.

Za novu predsjednicu izabrana je gospođa Lidija Kljajić, specijalista-infektolog i poslanica u Skupštini Crne Gore, koja je dokazani profesionalac na svim poslovima koje je obavljala u svojoj bogatoj stručnoj i političkoj biografiji.

Izborom novih, mladih i stručnih ljudi koji nose pozitivnu energiju, uz podršku starijih i iskusnijih kolega DPS u Beranama šalje poruku da je spreman da se oslobodi hipoteka prošlosti i da realno sagleda političku situaciju, što će u krajnjem imati povratak rejtinga kakav je naša partija imala nekad u ovom gradu.

“Jasno smo razumjeli poruku građana 30. avgusta i odlučno smo krenuli u proces reformi naše partije koji je započet na Kongresu početkom ove godine”, kazala je Kljajićeva.

Takođe, napomenula je da je ovo samo početak reforme ovog Opštinskog odbora, najavljujući da se u narednom periodu očekuje izbor Izvršnog odbora, kao i izbor rukovodstva Savjeta mladih i konferencija Alijanse žena. Na taj način biće i zaokruženo uspješno reformisanje Opštinskog odbora DPS Berana.

“Zahvaljujem se svojim prethodnicima na dosadašnjem predanom radu, uz čast ali i odgovornost da nastavim dalje da unaprijeđujem rad ovog Opštinskog odbora, sve u cilju boljeg života za sve građane Berana i Crne Gore. Poručujem da će partija pod mojim rukovodstvom biti otvorena za sve ljude koji su spremni da daju doprinos u izgradnji evropske, građanske i antifašističke Crne Gore”, zaključila je Kljajićeva.

Današnjem sastanku pored članova Opštinskog odbora, prisustvovao je i Predrag Bošković, koordinator ispred Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član