Kumburović: Regionalna bolnica i nova radna mjesta za zdravstvene radnike u Kotoru

„Opština Kotor raspolaže značajnim zdravstvenim kapacitetima sa širokim spektrom specijalnosti i dodatnih mogućnosti pružanja medicinske usluge za sve. Između ostalog, regiji Boke Kotorske i Budve neophodna je reorganizacija bolničke službe kroz izgradnju nove regionalne bolnice, što je predviđeno Prostornim planom za obalno područje i PUP-om Kotor“, kazao je dr Davor Kumburović, kandidat za odbornika liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“.

On je istakao da će pravilnom valorizacijom i upotrebom postojećih prirodnih resursa i graditeljskog nasljeđa, na brdu Vrmac biti park prirode, oaza u koju će posjetioci dolaziti radi fizičkog i mentalnog oporavka, kao i korišćenja mnogih prirodnih ljekovitih faktora, medicinskih usluga, sportsko-rekreativnih i velnes sadržaja.

„To će svakako generisati nova radna mjesta za zdravstvene radnike, u savremenim uslovima i uz najbolju praksu. Dakle, naš cilj je visokokvalitetna i svima dostupna medicinska usluga i njega, prije svega za građane Kotora i Crne Gore, a potom i za turiste koji nas posjećuju, što će Kotor dodatno pozicionirati na mapi zdravstvenog turizma“, zaključio je dr Kumburović.  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član