Kuč: Odbačena krivična prijava, dokaz bezuspješnog pokušaja diskreditacije mene i moje porodice

Zbog javne odgovornosti koju osjećam kao odbornica u lokalnom parlamentu i članica Glavnog odbora DPS, kao i zbog potrebe da zaštitim lični i integritet moje porodice, želim da obavijestim crnogorsku javnost da je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odbacilo krivičnu prijavu zbog navodne utaje poreza, podnijete protiv pravnog lica “Robinia” d.o.o. i mene tada odgovornog lica u tom preduzeću, saopštila je danas Snežana Kuč, odbornica DPS u Skupštini opštine Budva.

Ona je podsjetila da joj je za vrijeme mandata v.d. predsjednice SO Budva, od strane političkih protivnika, poručivano kako će protiv svih budvanskih funkcionera DPS podnositi krivične prijave i da će, kako je rekao jedan od njih, svi oni biti “utamničeni”.

“Tada sam im poručila da to i urade ako imaju zašto, a da ću se vrlo rado odazvati pozivu tužilaštva. To sam sa zadovoljstvom i uradila te tužilaštvu dostavila sve dokaze kako za mene tako i za članove moje porodice koja je naročito od prošle godine izložena neviđenom primitivizmu od strane onih koji nijesu moji politički istomišljenici”, rekla je Kuč.

Ona je poručila da ljude ne dijeli ni po vjeri ni po naciji, da kada je ušla u politiku vidjela je da je najveća vrijednost ostati čovjek, koji se neće pokoriti nikome po cijenu svega, koji neće izdati ni državu, ni porodicu, ni partiju kojoj pripada.

“Želim da poručim onima koji su htjeli ovaj prljavi naum da ostvare da polako spremaju svoju odbranu, jer će doći vrijeme kada će morati da objasne zašto su im u fiokama ostali neriješeni predmeti onih koje danas gledaju kao privilegovane, kao uslov za bolje radno mjesto ili zarad svojih “fotelja po dubini i širini”, zaključila je na kraju Snežana Kuč.

Snežana Kuč, odbornica DPS u SO Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član