Kuč: Carević da priprema svoju odbranu

Da li aktuelni predsjednik Opštine, zvani Božić Bata, pokušava da pričom o nezakonitim radnjama u vidu zahtjeva za isplatu prekovremenih sati oraspoloži građane Budve pred praznike?

Teško da će u tome uspjeti jer čak i budvanska djeca kojoj je Božić Bata ukinuo Deda Mraza znaju da je on samo prerušen u odijelo dobrog domaćina i bogougodnog gradonačelnika, a zapravo je nemoralni biznismen i simbol za sumnjivo instant bogaćenje i zloupotrebu službenog položaja.

U posljednjim epizodama političke dezorjentisanosti, Božić Bata je postao specijalac za pravno i svako drugo nasilje – od izrugivanja sa Skupštinom opštine i zakonima države Crne Gore, do razbojničkog upadanja na rijetka gradilišta u kojima Carinvest nije podizvođač radova.

Svjestan je Božić Bata Carević ovih činjenica, zato posljednjih dana žudi da nekoga preda u, kako onomad nespretno izjavi, “njegovo” tužilaštvo. Ohrabrujem ga najiskrenije u tom naumu, ali prije nego nešto optuži bilo koga za bilo šta, neka dobro povede računa o svim svojim aferama i krivičnim djelima jer će uskoro, u državi Crnoj Gori u kojoj pravda ne zavisi od politike, neki od sudova biti pretrpani predmetima sa oznakom “Božić Bata Carević”.

Zato mu je pametnije da umjesto zasmijavanja crnogorske javnosti, počne užurbano da priprema sopstvenu odbranu. A u međuvremenu neka presluša svoje izlaganje sa čuvene “šatorske sjednice” – tada je detaljno “popločao” optužnicu protiv sebe.

Snežana Kuč, odbornica DPS u SO Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član