Komšić: Podrška Đukanoviću, učinio je da odnosi između BiH i Crne Gore budu izuzetno prijateljski

Podrška predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS-a Milu Đukanoviću došla je od još jednog člana Predsjedništva BiH.

Ovoga puta poruku podrške uputio je Željko Komšić koji je na početku svog obraćanja istakao prijateljske odnose koje ima sa predsjednikom Đukanovićem godinama.

“Sa aspekta interesa Bosne i Hercegovine takođe, jer je činjenica da je gospodin Đukanović i kao premijer i kao predsjednik Crne Gore učinio sve da odnosi naše dvije zemlje budu izuzetno prijateljski, da napreduju svakim danom. Kao što je isto tako činjenica da u toku njegovog mandata bilo premijerskog, bilo predsjedničkog Bosna i Hercegovina i Crna Gora nijesu imale nikakvih otvorenih pitanja. I sa te tačke gledišta ja samo mogu reći da bih želio da se takva politika nastavi i u buduće”, poručio je član Predsjedništva BiH.

Na kraju, Komšić je kazao da nije zahvalno sa mjesta na kojem se nalazi, s obzirom na funkciju koju obavlja, komentarisati izbore u susjednim zemljama, ali prema njegovim riječima, ovo su činjenice i zaista stoji iza tih činjenica.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član