Komisija za zdravstvo DPS: Pošto je dovela Crnu Goru na poziciju lidera u zaraženosti, ministarka sada pokazuje političke ambicije

Komisija za zdravstvo DPS se krajnje odgovorno odnosila i u svim svojim obraćanjima građanima sugerisala neophodnost poštovanja zdravstvenih mjera. Da je ministarka, slušala naše pozive, sigurno ne bi došla u situaciju da kao najodgovornija osoba za sadašnje stanje epidemije u državi, konstatuje i svjedoči alarmantnom povećanju broja novooboljelih.

Ministarka koja je uspjela da Crnu Goru dovede do pozicije lidera u zaraženosti koronavirusom, ona koja je namjerno odbijala donacije vakcina, a u isto vrijeme politički, vjerski i nacionalno čistila  zdravstveni sektor i smjenjivala svakog za koga je procijenila da nije litijao, takva ministarka ima preča posla od bavljenja jeftinim politikanstvom.

Samo bi licemjer, poput Borovinić-Bojović mogao da komentariše da li neko nosi masku ili ne, pošto su ona i njen premijer prepoznati i u javnosti prozivani upravo jer su kršili mjere u doba divljanja epidemije. Sam Krivokapić je besramno sluđivao narod da nas vjera čuva od zaraze. Podsjećamo da se ministarka nikad nije obratila javnosti riječima upozorenja, da je epidemija van kontrole, već je kažnjavala svakog ko je govorio istinu. Nikada nijesmo saznali ko je u glavnom epidemiološkom tijelu, ko donosi odluke, kada se sastaju njegovi članovi… Ovakvo prikrivanje pravog stanja epidemije, i nezapamćena netransparentnost sad se vraćaju kao bumerang zdravstvenom sistemu Crne Gore.

I na kraju, svojim politikanskim saopštenjima, ministarka zdravlja se vjerovatno kandiduje za predsjednicu neke nove stranke. Podržavamo takvu njenu ambiciju, iako vjerujemo da će joj teško biti da se kao kadar DF odluči na koju će stranu, ali svakako gdje god se izmjesti iz zdravstvenog sektora, manja će šteta biti po građane od ove koju konstantno proizvodi.

Komisija za zdravstvo DPS

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član