Komisija za bezbjednost i odbranu: Da li je Stojanović, nakon raspisane međunarodne potjernice boravio u hotelu Lukas sa potpredsjednikom opštine i načelnikom CB Berane?

Crnogorska javnost, juče je zvaničnim saopštenjem Uprave policije obaviještena kako je u Beranama uhapšen Danilo Stojanović (a po našim informacijama da se predao nakon neuspješnog bjekstva za Albaniju), po međunarodnoj potjernici koju je za njim raspisala Republika Srbija. Stojanović je inače rođeni brat potpredsjednika Opštine Berane Darka Stojanovića i brat od strica šefa CB Berane Raduna Stojanovića.

Ono što je posebno interesantno jeste okolnost, da je prema informacijama koje su se pojavile u crnogorskoj javnosti, osumnjičeni Stojanović boravio u hotelu Lukas u Beranama sa gore navedenim licima dana 15.04. u prijepodnevnim satima, odnosno, nakon što je za njim raspisana međunarodna potjernica, što bi predstavljao ozbiljan skandal koji bi za sobom povlačio kako političku tako i krivičnopravnu odgovornost.

Demokratska partija socijalista, poštujući pretpostavku nevinosti, insistiraće da se kompletan slučaj rasvijetli do kraja te pozivamo nadležne organe da izuzmu snimke sa kamera iz navedenog objekta kako bi se rasvijetlile sve okolnosti povodom predmetnog događaja.

DPS Komisija za bezbjednost i odbranu

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član