Koalicija “Prava stvar, Zajedno Bar” osigurala pobjedu u Šušnju

U okviru izborne kampanje, predstavnici koalicije “Prava stvar, Zajedno Bar – Dušan Raičević” obišli su juče mjesnu zajednicu Šušanj i razgovarali sa govoto dvije stotine žitelja ovog dijela Bara.

Sumirani su rezultati rada lokalne samouprave u proteklom četovorodišnjem periodu, na čelu sa predsjednikom Opštine Bar i nosiocem pobjedničke liste, Dušanom Raičevićem.

Odnos lokalne samouprave prema MZ Šušanj ogleda se u 3.6 milona €, direktno uloženih u razvoj u periodu od 2018. godine.

U saobraćajnu infrastrukturu uloženo je gotovo 2.5 miliona €, u izgradnju i adaptaciju vodovodne i kanalizacione mreže preko 900.000 €, za uređenje javnih površina i sportske sadržaje preko 280.000 €.

Zahvaljujući turističkim potencijalima i zaleđu plaže Žukotrlica, Šušanj postaje dio grada u kom je privilegija živjeti.

Naš Izborni program, prepoznao je sve potrebe Šušnja za dalji ubrzan razvoj.

U naredne četiri godine, izgradićemo nove i adaptirati postojeće saobraćajnice čime ćemo smanjiti saobraćajne gužve u ljetnjim mjesecima, uložićemo napore na poboljšanju i širenju vodovodne i kanalizacione mreže, izgradićemo nove parkove i igrališta za djecu i omladinu i nastaviti sa uređenjem zelenih površina i plaže Žukotrlica.

Uložićemo napore da stvorimo sve preduslove da Šušanj postane moderno turističko mjesto i novi centar grada!

Tokom obilaska, bilo je riječi o svakodnevnim potrebama mještana Šušnja, koje će biti realizovane u veoma kratkom roku, nakon lokalnih izbora, na kojima će naša koalicija ostvariti ubjedljivu pobjedu!

Zato, 23. oktobra, svoju podršku dajte pravim ljudima koji će činiti samo prave stvari za Šušanj, za Bar, za vas i vaše svakodnevne potrebe.

Koalicija Prava stvar, Zajedno Bar – Dušan Raičević

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član