Koalicija “PRAVA STVAR, Za Tivat svih nas” predstavila kandidate za odbornice i odbornike, kao i svoj program

Koalicija ”PRAVA STVAR, Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP” je sinoć, u do kraja ispunjenoj multimedijalnoj sali Opštine Tivat, građankama i građanima Tivta predstavila kandidate za odbornice i odbornike u SO Tivat na predstojećim izborima, kao i predizborni program koalicije.

U izrazito pozitivnoj atmosferi, nositeljka liste, Dubravka Nikčević je kazala da je koalicija kreirala ambiciozan ali i realan program, čijom implementacijom će biti unaprijeđen kvalitet života u svim oblastima.

“U našem programu jasno navodimo da vjerujemo u budućnost jednakih prava za sve, pravo na dostojanstven život u zdravom okruženju. Ne smijemo gubiti vrijeme na zablude prošlih vremena i prevaziđenih ideologija, zato trebamo raditi za budućnost, za naše mlade, za naše građanke i građane i u trećoj dobi. Moramo se fokusirati na razvoj, zeleni i održivi. Hoćemo da mlade ljude zadržimo da žive, da rade i da stvaraju uspješne karijere u svom gradu a zato, pored podsticaja za razvoj biznisa i preduzetništva, složićete se, trebaju nam i drugi uslovi. Trebaju nam i dobri vrtići i dobre škole i kvalitetan kulturni i sportski život i svi ostali sadržaji”, poručila je Nikčević.

Kandidat sa odbornika, Zdravko Mitrović, kazao je da je pred Tivćanima nikad lakši izbor jer kako je naveo biraju između onih koji su ovaj grad vratili u devedesete i onih koji će mu vratiti stari sjaj.

“Međutim tu i leži ona zamka našim Tivćanima, da svi moramo da im poručimo da izađu na izbore i glasaju za nas. Da se ne uljuljkaju, iz prostog razloga što je to njihov cilj, da vi ne izađete na izbore”, rekao je Mitrović.

Njegov kolega sa koalicione izborne liste, Aleksandar Đurović, istakao je da razvojem i vođenjem Tivta mora se obezbijediti bolji kvalitet života našim sugrađanima bez diskriminacija ili zloupotreba, bez revanšizma i podjele, bez krutih stavova, otvorenog srca i uma prema svima koji žele dobro i dijele našu ljubav prema Tivtu.

“Naš grad se danas još jednom nalazi na prekretnici. Da li će njime upravljati građani Tivta ili centri moći van našeg grada i naše države, oni koji će da nas dijele, svađaju i huškaju jedne na druge ili oni koji nas spajaju i ujedinjuju”, rekao je Đurović.

Odbornički kandidat Vatroslav Belan potencirao je važnost izbora 23. oktobra.

„Napravili smo promjenu 2020. godine i u prethodne dvije godine smo vidjeli kakav je bio sadržaj tih promjena. Moramo se mijenjati, iz dana u dan, iz godine u godinu, ali promjene koje pravimo moraju biti nabolje“, kazao je Vatroslav Belan i dodao da razvijeni svijet radi na konstantnom unaprijeđivanju uslova za humaniji život u urbanim cjelinama.

„Razvijaju se nove tehnologije, infrastrukturna rješenja, projekti u oblasti održivog razvoja i zelene ekonomije, pametni gradovi, inovativna rješenja za podršku lokalnoj biznis zajednici, kojima se rješavaju svakodnevni problemi građana“, poručio je Belan.

Velikom broju građanki i građana Tivta na tribini su se u ime naše koalicione liste obratili i Igor Petković, Ćazim Lisičić, Renata Bergam–Grandis i Slađana Božinović, koja je bila i moderatorka večeri.

U znaku podrške svojim koleginicama i kolegama u Tivtu i visokog poštovanja građanki i građana Tivta, na skupu su se obratili i potpredsjednik DPS dr Jevto Eraković, potpredsjednik SD Boris Mugoša, zamjenik predsjednika SDP Borislav Banović i predsjednik LP Andrija Popović. Na tribini, pored još jednog broja stranačkih predstavnika, bili su prisutni i koordinatori za Tivat, ispred DPS Crne Gore, Nikola Janović i Aleksandar Pavićević.

Nakon tribine svi posjetioci i učesnici su posjetili promotivni štand koalicije “PRAVA STVAR, Za Tivat svih nas”, koji je od popodnevnih sati bio postavljen na obali Pine, a na kojem su naši mladi aktivisti i simpatizeri razgovarali sa sugrađankama i sugrađanima, dijelili promotivni materijal i upoznavali ih sa programom koalicije.

PRAVA STVAR, Koalicija Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP

 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član