Koalicija Jedinstveni za Budvu: Vršljanje kadrova SNS-a po Budvi, poruka građanima da je Božovićev šef u Beogradu

Nikšićki predizborni scenario direktnog miješanja aktivista Vučićeve Srpske napredne stranke, ponavlja se ovih dana u Budvi, gdje se umjesto povratka liderske uloge u turizmu, našem gradu nudi koncept koji vodi do Vulinove ”Guče na moru”. Po već oprobanom sistemu spoljnjeg uticaja na izbornu volju građana Crne Gore, aktivisti i funkcioneri SNS-a, kako tvrde obaviješteni izvori, već su obavili dio zadatka i izvršili pritisak na takozvanu građansku listu Nova Budva, da odustane od učešća na izborima, a da svoje glasove isporuči Demokratskom frontu i Milu Božoviću.

Partijski vojnici i egzekutori SNS-a dobili su zadatak da preko eksponenata svoje politike ”srpskog sveta”, političkih istomišljenika i štićenika, oblikuju izbornu volju u Budvi, da nakon Nikšića, stvore još jedan protektorat, i od crnogorske prijestonice turizma.

Očigledno je da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, na primjeru Budve, želi da pokaže Crnoj Gori, od koga će zavisiti buduća vlast u našem gradu. To je, nažalost, poruka građanima Budve da je šef predsjednika Opštine Mila Božovića u Beogradu, i da se odluke koje se tiču naše opštine neće donositi u Budvi, a ponajmanje će biti u interesu njenih građana.

Na djelu je direktno i protivzakonito miješanje stranih državljana i predstavnika vlasti druge države u izborni proces u Crnoj Gori i Budvi, te zato pozivamo nadležne organe da ispitaju sve okolnosti vezane za ovaj slučaj, i zaštite Ustavom garantovana prava naših sugrađana.

PRAVA STVAR, Koalicija Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član