Koalicija Jedinstveni za Budvu: Neuknjižbom vlasnika na zemljištu na Mrčevom polju kadrovi DF-a smišljeno podrivaju pravnu državu

Građanska inicijativa „21. maj“, Opštinska inicijativa u Budvi, kao konstituenti Koalicije “PRAVA STVAR, Jedinstveni za Budvu – Dragana Mitrović”, snažno podržava obespravljene građane Grblja i Budve okupljenje u NVO „Mrčevo polje“ i NVO „Jaz plaža“, koji su se okupili na protestu protiv neuknjižbe vlasnika na zemljištu na Mrčevom polju usljed nepostupanja državnih organa, odnosno katastra u Kotoru i Budvi i katastra u Podgorici kojima „suvereno gospodare“ već šest godina kadrovi Demokratskog fronta.

Neuknjižba vlasništva nad zemljišnim posjedima je potpuno obesmislila restituciju i pravedno vraćanje oduzetog zemljišta njegovim stvarnim vlasnicima i nasljednicima. Nepostupanje po zakonu ovih katastara godinama zaustavlja primjenu nadležnog zakona i obesmišljava pravednu restituciju kojom su građani Grblja i Budve trebali biti obeštećeni za decenijsko uzurpiranje njihove zemlje.

Demokratski front sa svojim kadrovima smišljeno radi na podrivanju pravne države, nanoseći ogromnu štetu građanima za čiju se „pravicu“ samo nominalno zalaže! Ovo višegodišnje iživljavanje nad pravdom je potpuno u maniru ove političke interesne zajednice, što nedvosmisleno pokazuje i nekažnjena uzurpacija više od pola miliona kvadrata zemljišta u Grblju njihovog prvaka Marka Bata Carevića. Demokratski front svojim nepočinstvima želi da gradi tobožnju pravdu, misleći da će otimačinom i ignorantskim odnosom prema ljudima, koji samo traže svoje, zamazati pogled svih pravdoljubivih građana!

Naša koalicija neće odustati od upotrebe svih pravnih sredstava da se prema ovim ljudima postupi u skladu sa zakonom i konačno zadovolji pravda!

Stoga, pozivamo građane da u ovoj borbi za naš grad, zajedno koračamo ka pobjedi, za Budvu svih nas, a ne samo grad povlaštenih pojedinaca.

Prava stvar, Jedinstveni za Budvu, Dragana Mitrović

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član