Klub poslanika DPS: Združenim napadom na poslanika Boškovića prikrivaju se nepočinstva aktuelne ministarke odbrane

Lansiranje izmišljotina i prijava protiv Predraga Boškovića služi da se zamaskira izostanak rezultata u Ministarstvu odbrane kao i da se skrene pažnja sa suštine: da je rukovodstvo ovog resora najgrublje zloupotrijebilo službeni položaj 5. septembra na Cetinju.

Tako se čitava plejada istomišljenika uključila da stane u odbranu ministarke Olivere Injac, u pokušaju da se barem donekle pažnja javnosti preusmjeri na nešto što nijesu njena nepočinstva.

Očigledno je da provladine NVO u namjeri da se dokopaju državnih funkcija, ne biraju sredstva kako bi se preporučili novim vlastima. Da je ova akcija planski i medijski osmišljena, potvrđuje i intervju za opskurno nacionalističko glasilo “In4s”, čija je jedina svrha postojanja omalovažavanje svega što se ne uklapa u “srpski svet” kako se između ostalog zove i jedna od emisija tog “medija”.

Sve ukazuje, da ove združene snage djeluju za tuđe interese kao što je to bilo i prije tačno mjesec dana na Cetinju.

Poslanik Bošković se ima čime pohvaliti, jer je za vrijeme njegovog mandata naša država postala članica NATO. A čime se ministarka Injac ima pohvaliti sem zahvalice od strane SPC za to što je mimo procedura odobrila upotrebu vojnih letilica, ako ju je uopšte i dobila, ili se tek za nagradu preporučuje?!

Klub poslanika DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član