Klub poslanika DPS-LP: Bulajić prekršio Poslovnik i nije zakazao Kolegijum, nastavak opstrukcije antisistemskih političkih subjekata

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore, Strahinja Bulajić nastavio je da ispunjava zahtjeve svojih nalogodavaca i grubo je prekršio Poslovnik odbijajući da zakaže Kolegijum koji su od njega tražili klubovi poslanika: DPS-LP, Crno na bijelo, SDP-Albanska koalicija Jednoglasno, Bošnjačke stranke i Socijaldemokrata.

Dakle, i pored zahtjeva 5 klubova poslanika da zakaže Kolegijum na kom bi se dogovorilo održavanje sjednice, koja je zahtijevana u skladu sa Poslovnikom, dobili smo očekivani nastavak opstrukcije.

Podsjećamo Bulajića da nijedna opstrukcija i destrukcija, kako u institucijama tako i na ulici, nije se nikada slavno završila za DF, te da će tako biti i ovoga puta. Žalimo što je Bulajić odabrao da partijski interes stavi ispred poštovanja Ustava i drugih propisa, te mu jasno poručujemo da će, ukoliko nastavi, dobiti adekvatan odgovor na ovaj odavno prevaziđen i ustaljen oblik destruktivnog ponašanja.

Klub poslanika DPS-LP 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član