Klub poslanika DPS: Bulajić prekršio Poslovnik i Ustav, nećemo dozvoliti DF-u da evropske procese zaustave u Crnoj Gori

Odbijajući da zakaže sjednicu redovnog zasijedanja parlamenta, koja treba da počne prvog radnog dana u martu, v.d. predsjednika Skupštine Strahinja Bulajić grubo je prekršio Poslovnik o radu Skupštine i Ustav Crne Gore.

Blokada rada parlamenta, nastavak je političke destrukcije, godinama unazad jedine konstante u političkom djelovanju grupacije kojoj pripada Bulajić.

Evidentno je da je ovaj iskusni i među kolegama, cijenjeni poslanik pokleknuo pod pritiskom svojih partijskih šefova, i tako pristao da bude puki izvršilac naredbe onih koji svoje političko djelovanje zasnivaju na služenju interesima drugih država, a rade sve na štetu sopstvene države i svega crnogorskog.

Tako je, nažalost, u zrelim godinama svoje političke karijere Bulajić dozvolio da bude eksponent sebi nadređenih partijskih lidera, koji već danima u njegovo ime najavljuju kakvu će odluku donijeti, i na koji način će je saopštiti, ne mareći što ga na taj način diskredituju i omalovažavaju.

Ipak, i pored činjenice da su mu drugi suflirali, i da je zato pogazio ono što je prije neki dan obećao poslanicima, Bulajiću kao iskusnom političaru treba da bude jasno da ga to ni u kom slučaju ne abolira od ozbiljne odgovornosti za zloupotrebu funkcije, podrivanje ustavnog uređenja u cilju blokade političkog sistema i zaustavljanja evropskih procesa u našoj državi.

Klub poslanika DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član