Klub odbornika “Zajedno gradimo Kolašin”: Povući iz štampe kalendar opštinskog preduzeća Vodovod DOO štampan pod nazivom “srpska tradicija”

Povodom fotografije koja kruži društvenim mrežama, na kojoj je prikazan kalendar za narednu godinu opštinskog preduzeća Vodovod DOO štampan pod nazivom “srpska tradicija” odbornički klub Pokreta “Zajedno gradimo Kolašin” daje sljedeće saopštenje.

Iznenađeni smo postupanjem mladog direktora Miloša Pekovića sa kojim smo do sada kao odbornici imali korektnu saradnju i koji je pokazao volju da nagomilane probleme u Vodovodu rješavamo na korist svih građana Kolašina.

Podsjećamo mladog direktora da ne rukovodi privatnim kafićem, gdje može da štampa kalendare prema sopstvenom nahođenju i u skladu sa svojom nacionalnom pripadnošću, već javnim preduzećem čiji je osnivač Opština Kolašin i kojem vodu plaćaju svi stanovnici opštine, ma kako se oni izjašnjavali.

Ovakvim svojim potezom mladi direktor u jeku popisa stanovništva dijeli građane Kolašina na one koji pripadaju srpskoj tradiciji i one koji ne, koristeći javni novac za promociju sopstvenih nacionalnih i političkih uvjerenja.

Ukoliko je želio da građane Kolašina, redovne platiše i zaposlene u Vodovodu počasti kalendarom za narednu godinu mlađani direktor je imao pregršt motiva koji su u ovom gradu svima bliski i zajednički, od Veljka Vlahovića, manastira Morače, prirodnih ljepota planine Bjelasice, Biogradskog jezera, Danilovog mosta i ostalih motiva.

Pozivamo direktora Vodovod DOO Kolašin, Miloša Pekovića da navedeni kalendar povuče iz štampe i građane Kolašina počasti kalendarom sa motivima Kolašina grada svih nas – Kolašinaca!

Klub odbornika Pokreta “Zajedno gradimo Kolašin”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član