Klub odbornika DPS Tuzi: Zbog neodgovornog i nestručnog upravljanja Vodovodom, Kuće Rakića dočekuju Bajram bez vode

Već nekoliko dana, zahvaljujući neodgovornim i nestručnim licima koja su po različitim kvotama i koalicionim sporazumima dovedeni da upravljaju Vodovodom Tuzi, mještani naselja Kuće Rakića isključeni su sa vodovodne mreže.

Nakon nezapamćenog skandala kada je iz česama u Tuzima potekla voda plave boje, javnost još uvijek nije upoznata da li je uprava Opštine Tuzi utvrdila ko je kriv za ovakvu grešku koja je mogla da ima nesagledive posljedice po zdravlje građana.

Lokalna uprava saopštila je građanima da dežurne službe ne postoje, te da nakon radnog vremena, očigledno, nema ko da brine o njihovim potrebama.

Skandalozno je i to što gradska uprava ne shvata dimenzije ovog problema, te na taj način dodatno ponižava građane koji su im dali glas u nadi da će biti njihov istinski servis.

Ostaje da se nadamo da će se direktor Vodovoda, čim realizuje svoje prioritetne obaveze u Njemačkoj, posvetiti zdravlju mještana Kuće Rakića. Dok se direktor ne vrati iz Njemačke, Kuće Rakića će, zbog njegovog praćenja Evropskog prvenstva u fudbalu, bajramske dane dočekati bez vode.

Klub odbornika DPS Tuzi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član