Klub odbornika DPS, SD, BS u SO Pljevlja: Nećemo na sjednicu, opozicija bi da nešto ušićari

Uvaženi sugrađani,

Ovih dana svjedoci smo raznih dezinformacija kojekakvih  dušebrižnika i zaštitnika navodno ugroženih prava građana. Nećemo se osvrtati na brojne obmane i lažne vijesti, kao i ekskluzivne najave lokalnih opozicionih političkih apartčika jer upravo takve stvari najviše govore o njihovom kredibilitetu i ozbiljnosti političkih organizacija koje vode.

Jedan od primjera prethodno navedenog je i inicijativa za sazivanje sjednice lokalnog parlamenta od strane grupe građana i opozicije u Pljevljima. Svjesni nenadležnosti Skupštine opštine Pljevlja da rasparavlja o pitanjima, čija je isključiva ingerencija Skupštine Crne Gore, opozicioni odbornici su ipak  sazvali sjednicu lokalne Skupštine. Znamo da im nije namjera da bilo šta riješe, već žele da jeftinom političkom demagogijom nešto ušićare u pokušaju da se predstave jedinim zaštitnicima vjerskih prava naših sugrađana.

Znaju Pljevljaci da naša kolicija baštini tekovine multikonfesionalnosti, multietničnosti i međuljudskog sklada. Takođe znaju da među 10138 birača koji su nas podržali na poslednjim izborima su osobe svih vjeroispovjesti i da upravo u našoj koaliciji vide one koji na najbolji način mogu da doprinesu razvoju svih segemenata društva.

Svjesni odgovornosti prema građanima i nenadležnosti da razmatraju ovo pitanje odbornici kluba odbornika DPS, SD i BS neće prisustvovati sjednici Skupštine opštine Pljevlja jer ne žele da učestvuju u politizaciji ove teme i dodatnom podizanju tenzija.

Klub odbornika DPS, SD, BS u SO Pljevlja

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član