Klub odbornika DPS – SD Andrijevica: UP i ODT uputili smo Zahtjev za asistenciju policijskih službenika u nesmetanom održavanju sjednice SO Andrijevica

Kao što smo to već ranije najavili, Klub odbornika DPS – SD Andrijevica Stanici policije Andrijevica Uprave policije Crne Gore uputili smo zahtjev za asistenciju policijskih službenika u nesmetanom održavanju sjednice Skupštine opštine Andrijevica.

 

 

Podjećamo crnogorsku javnost da 15.07.2023.godine i 07.08.2023.godine nijesu održane sjednice SO Andrijevica a sve to usljed činjenice da je grupa građana zauzela skupštinsku salu u terminima planiranim za održavanje sjednice Skupštine, a u cilju onemogućavanja vršenja odbornika u obavljanju njihove zakonske dužnosti definisane zakonom, Statutom Opštine i Poslovnikom o radu SO Andrijevica.

Kako smo u saznanju da određena grupa građana ponovo planira onemogućavanje održavanja sjednice SO Andrijevica zakazane za 28.08.2023. godine u 11 h, zahtijevamo od Uprave policije Crne Gore, odnosno Stanice policije Andrijevica da shodno svojim ovlašćenjima asistiraju u omogućavanju održavanja navedene sjednice, kako bi se odbornička prava i dužnosti sprovela nesmetano, u skladu sa zakonom.

Takođe, napominjemo da smo o ovom našem zahtjevu, upućenom Stanici policije Andrijevica UP Crne Gore, obavijestili smo i Osnovno državno tužilaštvo u Beranama.

 

 

Ovom prilikom izražavamo svoja očekivanja da će pomenuti nadležni državni organi postupiti u skladu sa našim zahtjevom, odnosno obavještenjem, te da će održavanje sjednice SO Andrijevica proteći nesmetano, u najboljem interesu svih građana naše opštine.

Klub odbornika DPS – SD Andrijevica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član